Vahva Parsakaali 30 Kaps
35,00 €
Vahva Parsakaali on ravintolisä, joka sisältää 30 kapselia täynnä parsakaalin terveysvaikutuksia.
1 varastossa
Tuotteen lisätiedot
Paino | 0,4 kg (kilogramma) |
---|
Tuote ryhmittely
Toimitus
Tuote toimitetaan lähimpään postin jakelupisteeseen, tai vaihtoehtoisesti voit hakea tuotteen kaupastamme Kotkasta.
Tuotekuvaus
Vahva Parsakaali on ravintolisä, joka sisältää 30 kapselia. Kapselit ovat täynnä parsakaalin terveyshyötyjä, mukaan lukien antioksidantit, vitamiinit ja mineraalit. Tämä tuote on täydellinen niille, jotka haluavat lisätä päivittäistä vihannesten saantiaan helposti ja kätevästi. Vahva Parsakaali on valmistettu korkealaatuisista ainesosista ja se sopii sekä vegaaneille että vegetaristeille. Nauti terveellisestä elämäntavasta Vahva Parsakaalin avulla.
Tuotteen sisältö ja käyttö
Vahva parsakaali
Uutuus – Ehkä maailman terveellisin ruoka-aine todella tiiviissä muodossa!
Parsakaalin hyödyt helpossa muodossa
- Vain 1 kapseli päivässä riittää – vastaa 300 g tuoretta, kypsentämätöntä parsakaalia.
- Markkinoiden vahvin parsakaalijauhe – standardoitu 13 % pitoisuus glukorafaniinia, joka on sulforafaanin esiaste
- Valmistettu luonnollisella menetelmällä patentoitua prosessia hyödyntäen
- Tehokas yhdistelmä: parsakaalijauhe + sinapinsiemenjauhe
- Sinapinsiemenjauheen myrosinaasi-entsyymi maksimoi sulforafaanin muodostumisen ja imeytymisen
Parsakaali – terveyden superkasvi
Vihannesten ja erityisesti ristikukkaisten vihannesten syöminen on olennainen osa terveellistä ruokavaliota. Ristikukkaisiin vihanneksiin kuuluvat erilaiset kaalit, esimerkiksi parsa-, kukka-, kerä- ja ruusukaali.
Parsakaali tunnetaankin varsinaisena terveyden superkasvina. Yksi tärkeimpiä, ellei tärkein syy parsakaalin terveellisyyteen on sen sisältämä sulforafaani niminen yhdiste.
Sulforafaania muodostuu etenkin, kun parsakaalia tai sen ituja pureskellaan. Tällöin parsakaalin sisältämä myrosinaasi-entsyymi aktivoituu ja muuntaa glukorafaniinin sen aktiiviseen muotoon sulforafaaniksi. Myös suoliston mikrofloora muuntaa glukorafaniinia sulforafaaniksi.
Ongelmana vain on, että jotta saisit sen kaikki hyödyt, joutuisit syömään sitä isoja määriä ja tarkkaan valmistettuna. Kypsennetty parsakaali sisältää huomattavasti vähemmän sulforafaania kuin raaka parsakaali tai parsakaalin idut. Sulforafaanin muodostumisesta vastaava myrosinaasi-entsyymi tuhoutuu liiallisessa kuumennuksessa ja näin ollen parsakaalta kannattaakin vain kevyesti höyryttää n. 3-5 min ajan, jotta aktiiviset ainesosat säilyisivät mahdollisimman hyvin tuhoutumatta.
Vahva parsakaali antaa sinulle tiiviissä muodossa parsakaalin parhaat hyödyt ilman vaivalloista valmistamista, isoja nautittavia määriä tai maku- tai hajuhaittoja.
Vahva parsakaalin laatu tulee puhtaudesta ja yksinkertaisen nerokkaasta tuotteesta — EI mitään ylimääräisiä aineita sekoittamassa toimivaa kaavaa.
Huomioi
- 14 päivän palautus oikeus
- Ilmainen kuljetus yli 100€:n tilauksille
- Klarnan maksuvaihtoehdot
- Suomalainen kivijalkayrittäjä
Vinkkaa tuotteesta eteenpäin
Seuraa Somessa
Sinua saattaa kiinnostaa myös…
Näytetään tulokset 69–72 / 72